Servicii

Design si
proiectare

Expertii companiei sunt intotdeauna disponibili pentru a gasi impreuna cu clientii cele mai convenabile solutii de iluminat. Astfel, realizam calculul si proiectarea instalatiei electrice, calculul luminotehnic, suport tehnic, transport, montaj complet. Daca este necesar, ne deplasam la locatia clientilor pentru a oferi cele mai bune solutii adaptate la ambient. Impreuna cu designerii si arhitectii cu care lucram, desemnam proiecte speciale, solutii “pe masura” care apoi vor fi realizate de catre partenerii nostri italieni.

Expertiza si
consultanta

Datorita seriozitatii muncii noastre, Prima Lighting a fost aleasa ca reprezentant exclusiv al consortiului LUCE IN VENETO in Romania. Fiecare produs este insotit de certificat de autenticitate si certificat de garantie. Oferim clientilor nostri consultanta specializata si, de asemenea, oferim servicii de intretinere pentru corpuri de iluminat aflate la inaltimi mari sau sisteme de iluminat complexe.

Servicii profesionale de
montaj

Acordam o atentie deosebita etapei de montaj a produselor. Pentru aceasta, am intocmit proceduri de lucru care prevad: acoperirea tuturor pardoselilor in zona de lucru, acoperirea mobilelor, montajul cristalelor si sticlei cu manusi fine de bumbac, montajul becurilor si curatarea completa a spatiului de lucru la sfarsit. Experienta indelungata, calitatea si competenta partenerilor, strategia de dezvoltare implementata, fac din Prima Lighting un proiect viabil. Gandita si construita in spiritul ca fiecare client conteaza, Prima Lighting este o afacere facuta cu suflet, dar si cu ambitia de a impune cel mai inalt standard in serviciile de specialitate.

Reconditionare
candelabre

Ai un candelabru de cristal si vrei sa-i readuci stralucirea de altadata? La Prima Lighting, pe langa solutiile de iluminat de prima clasa, serviciile de design si proiectare, consultanta si serviciile de montaj, oferim si servicii de intretinere si reconditionare a candelabrelor, completare cristale si inlocuire modul electric. Astfel, candelabrul tau isi va recastiga atat stralucirea de odinioara, cat si valoarea.