x

Branduri

Lucrăm cu un portofoliu complex de peste 80 de branduri, alese cu atenție și cu mare bucurie. Le prețuim pe toate, multe dintre ele ne fascinează, iar de unele suntem definitiv îndrăgostiți.
Am selectat aceste mărci în primul rând pentru valoarea lor creativă și pentru calitatea produselor. Suntem puternic orientați spre categoria de designer lighting și credem în piesele care îmbină estetica și funcționalitatea.
Apoi, am avut grijă ca portofoliul nostru să acopere stiluri și preferințe diverse, niveluri de buget diverse, tipologii diverse de proiecte și de amenajări. Cu alte cuvinte, opțiuni multiple pentru toată lumea și ceva perfect pentru fiecare.
În sfârșit, am ales branduri alături de care să învingem timpul. Multe dintre ele mizează pe creația manuală îmbinată cu eficiența tehnologiei automate, investesc în cercetare și inovație, urmăresc tendințele pieței sau chiar creează stiluri și mode noi. De aceea, ne putem bucura cu toții de piese fără vârstă, de calitate durabilă și de confort deplin, adecvat timpului în care trăim.

Mai jos, scurte prezentări ale brandurilor pe care le reprezentăm cu exclusivitate în România.

Elstead

Unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de corpuri de iluminat din Marea Britanie, având astăzi două platforme de producție și peste 90 de angajați. Elstead deține 2 branduri proprii și distribuie mai multe mărci de designer lighting, în special americane:

Stil: neo-clasic
Poziționare: medium-high
Website: https://www.elsteadlighting.com/

Zava

Brand italian fondat în 1982, Zava înseamnă pasiune pentru design îmbinată cu excelența în prelucrarea metalului. Liniile și contururile esențializate conferă creațiilor Zava o aparentă simplitate, însă și o personalitate puternică, dublată de rafinament, aer cosmopolit și culori ultramoderne. Punctul forte al corpurilor de iluminat Zava vine din versatilitatea lor, structura și culorile pieselor putând fi create la comandă, după dorința sau nevoile fiecărui client în parte.

Stil: modern, minimalist
Poziționare: premium
Website: http://zavaluce.it/en

Ondaluce

Piesele Ondaluce, definite de stilul contemporan-clasic, promit calitate, fiabilitate, atenție la detalii, design original, forme elegante. Compania investește în inovație și cercetare, pentru a îmbina arta manuală cu tehnologia și a se alinia tendințelor actuale din designul interior și din tehnica luminii.

Stil: clasic, modern
Poziționare: medium-high
Website: https://ondaluce-illuminazione.com/en/

Lux Illuminazione

Materiale naturale, cea mai pură artă italiană exprimată prin linii contemporane, tradiție și inovație – iată elementele pe care se bazează filosofia și colecțiile Lux Illuminazione. Piesele pot include cristale Schöler originale, componente de cristal optic, elemente turnate, abajururi textile și sunt gândite pentru a oferi stil, clasă și somptuozitate. Alături de Ondaluce, brandul face parte din grupul Ciciriello.

Stil: clasic, contemporan
Poziționare: premium
Website: https://luxilluminazione.com/

Selene

Lumina este energie, consideră întemeietorii brandului Selene, și de aceea fiecare detaliu al corpurilor de iluminat este atent proiectat, pentru o perfectă îmbinare între formă și funcție. La baza istoriei Selene stă arta tradițională a sticlei venețiene, iar piesele continuă și astăzi să fie realizate preponderent manual, cu grija și răbdarea transmise meșterilor din tată în fiu. Viziunea Selene este puternic legată de valorile trecutului, însă privește cu îndrăzneală spre viitor, astfel că produsele Selene transmit emoții și conferă farmec unic oricărui interior al zilelor noastre.

Stil: contemporan, creativ, modern
Poziționare: premium
Website: https://www.seleneilluminazione.it/

Roilux

Brandul spaniol a luat naștere în Barcelona, în 2007, pornind de la experiența consistentă a fondatorilor săi în piața de componente și accesorii pentru corpurile de iluminat. Pe această bază, Roilux a devenit o marcă dinamică și bine conectată la tendințele pieței. Piesele Roilux sunt simple, variate, exprimă confortul și minimalismul modern, înglobează tehnologii de ultimă oră.

Stil: modern
Poziționare: medium

Contemporanea și Sikrea

Contemporanea Group, producător italian de corpuri de iluminat sub brandurile Contemporanea și Sikrea, se diferențiază prin oferta sa de produse la comandă, realizate în echipe multidisciplinare care reunesc ingineri, tehnicieni și artiști. Compania este puternic orientată spre cercetare și inovație, iar producția se bazează deopotrivă pe meșteșug artizanal și tehnologie. Colecțiile disponibile pe bază de catalog includ creații foarte diverse, toate fiind definite prin calitatea înaltă și atenția la detalii.

Stil: clasic, modern
Poziționare: medium-high
Website: https://contemporaneasrl.eu/en/